Odrůda hroznů: Nebbiolo 100%
Druh vína: červené víno suché
Kultivace: Guyot
Vinice: hlinito-vápencové půdy na 25-ti leté vinici “Bricco San Giuliano” v obci Neive
Expozice: jihozápad
Sklizeň: září/říjen
Výroba: měkké lisování, 10-ti denní alkoholová fermentace se stálou kontrolou teploty
Stárnutí: Stárnutí po dobu tří let: 100% v nových francouzských barikových dubových sudech. Následuje stárnutí v lahvi po dobu 12 měsíců.
Plnění do lahví: Srpen
Doporučení k jídlu: Jehněčí maso
Teplota podávání: 16-18°C
Rostliny/hektar: 5 000
Výnos na hektar: 65 hl a průměr 1,5 kg na rostlinu
Ve třetím kole 14. ročníku mezinárodní soutěže Prague Wine Trophy získalo naše víno medaili Prague Premium Gold s 94 body.
Nejprodávanější